Wil jij weten hoe jouw website scoort


  Geheel vrijblijvend
  Professionele analyse
  Uniek aanbod

  Uitgebreid rapport

  Wil jij weten hoe jouw website scoort op SEO-waarde, pagina snelheid, organische keywords, backlinks en foutopsporing? Wij scannen jouw website en jij ontvangt een analyse en rapport met daarin de verbeterpunten voor je website. Zo weet jij direct wat je kunt verbeteren aan je website om zo nog beter te scoren op Google en andere zoekmachines.

  SEO / Zoekmachine optimalisatie

  Google verandert regelmatig het algoritme om ervoor te zorgen dat de zoekopdrachten van de bezoekers nog betere resultaten opleveren. Daardoor moet je je website blijven optimaliseren van Google. Doe de marketing check en zie waar jij je website kunt optimaliseren om nog beter gevonden te worden op Google.

  SEA / Zoekmachine advertising

  Op basis van organische keywords wordt de website beoordeeld. Hier komt een score uit van het aantal keyword waarop de site de ranking krijgt. Aan de hand van het aantal keywords volgt een score. Zo weet jij meteen wat de positie van de website is ten opzichte van de top 10 en waarop je kunt adverteren om de concurrentie voorbij te gaan.

  Website check voor alle devices

  Op het gebied van webdesign is met de introductie van UX en UI veel veranderd. Dit heeft te maken met de laatste onderzoeken en het beter kunnen monitoren wat je doelgroep precies online doet. Door de analyse te doen krijg jij inzicht in het webdesign van de website en wat er goed is en wat verbetering nodig heeft om meer en betere conversies op je website te genereren.

  Social media

  Naast casual Facebook, LinkedIn en Twitter worden er dagelijks nieuwe social media kanalen toegevoegd. De ene wat beter voor de doelgroep die je wilt bereiken en de ander een heel stuk minder. In de analyse houden wij rekening met de nieuwkomers, maar ook checken we hoe je ervoor staat op de traditionele social media kanalen. Zo weet jij waar er nog verbetering nodig is om je social media kanalen nog beter te laten scoren.

  Basis

  Site audit

  SEO Score

  Kritieke punten & waarschuwingen

  Backlinks checken

  SEA check en aanbeveling

  Analyse van 3 concurrenten

  Aanvragen

  (gratis)

  Premium

  Site audit

  SEO score

  Kritieke punten & waarschuwingen

  Backlinks checken

  SEA check en aanbeveling

  Analyse van 3 concurrenten

  Aanvragen

  (€99.95)

  Uitgebreid rapport

  Wil jij weten hoe jouw website scoort op SEO-waarde, pagina snelheid, organische keywords, backlinks en foutenopsporing? Laat jouw website scannen en ontvang een analyse en rapport met daarin de verbeterpunten voor je website. Zo weet jij direct wat je kunt verbeteren aan je website om zo nog beter te scoren op Google en andere zoekmachines.